in RTG

Radio Tomislavgrad osnovan je 18. svibnja 1992. godine, u vrijeme najžešćih ratnih operacija na kupreško – duvanjskoj bojišnici, što znači da je utemeljen radi potrebe informiranja stanovništva u tim kaotičnim ratnim prilikama. Od početnih nekoliko sati, danas  emitiramo 24 sata vlastitoga programa, s tim da su mikrofoni u studiju aktivni od 7 do 20 sati, a ostatak dana nudimo dobru glazbu i reprizne sadržaje.

Trenutno je na RTG-u stalno zaposleno osam ljudi, od čega dvoje radi u tehnici, četvero u programu, a ostali dio ekipe je administrativno – tehnička potpora.

Program emitiramo s tri odašiljača, na frekvencijama: 103.3, 95.9 i 95.1 MHZ, odnosno s Tušnice, Rudina i Drvenika. Što se čujnosti tiče, uz postojeća dva odašiljača koja i dalje pokrivaju prostor naše općine, vraćanjem odašiljača na Tušnicu uspjeli smo pokriti dobar dio Hercegbosanske županije, a naš se signal čuje i u dijelovima Hercegovine, te Dalmatinske zagore.

Zahvaljujući internetu imamo određeni broj slušatelja u cijelome svijetu. Uglavnom su to naši ljudi koji žele čuti informacije iz rodnoga kraja, a slušaju nas na adresi www.radiotg.com

Kroz sve ove godine našega djelovanja uvijek smo nastojali biti u službi našim slušateljima. Tako je i danas. Zato, pronađite naš signal i uvjerite se u kvalitetu i raznolikost programa koji svakodnevno nudimo. 

Vaš RTG

S Vama i za Vas

  • Kroz sve ove godine našega djelovanja uvijek smo nastojali biti u službi našim slušateljima.

    Tako je i danas. Zato, pronađite naš signal i uvjerite se u kvalitetu i raznolikost programa koji svakodnevno nudimo.

    Vaš RTG

Info kutak

Mijata Tomića bb
Tomislavgrad, 80240
Bosna i Hercegovina
+387 34 352 909
Mobile: +387 34 358 198
Fax: +387 34 353 768
radiotg.com

Citat dana

  • Glazba bi trebala zapaliti vatru u srcima muškaraca, i donijeti suze na oči ženama. 

    - Ludwig Van Beethoven